Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες του 21ου αιώνα!

Η υποψηφιότητα του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, ως Δημάρχου για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έρχεται μετά από μια πορεία γεμάτη εμπειρία, γνώση και εγγύηση για το μέλλον του Δήμου.

Ο συνδημότης μας Λεονάρδος Χατζηανδρέου έχει διατελέσει:

  • Επί τρείς τετραετίες Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Αττικής, μεταμορφώνοντας μια υποβαθμισμένη περιοχή σε έναν από τους ωραιότερους δήμους, με υποδομές και έργα πολιτισμού, προσφέροντας ποιότητα ζωής στο δημότη
  • Επί δώδεκα χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Αττικής
  • Αντιπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
  • Στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μέλος της Επιτροπής Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών
  • Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Διαδημοτικού Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)
  • Βουλευτής Κυκλάδων, με ιδιαίτερο αντικείμενο το θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης, στη «Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης» της Βουλής.

Συμμετείχε ενεργά στα κινήματα Ειρήνης και Αλληλεγγύης στον Κυπριακό Λαό και στη Μέση Ανατολή

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας Ελλάδος.

 

Αυτή η εμπειρία και η γνώση, μαζί με την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του και τα νησιά του αρχιπελάγους των Μικρών Κυκλάδων, ένωσαν προοδευτικούς πολίτες, που οραματίζονται την  αλλαγή της πορείας του Δήμου. Σε ένα ρεύμα  πολυφωνικής δράσης ισότιμων ενεργών  δημοτών,  ικανό να οδηγήσει με επιτυχία την Νάξο και τα νησιά μας στον 21 αιώνα.

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜE

Υποψήφιος Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου

«Για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες της καρδιάς μας και του οράματός μας»