Συνέντευξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου στο ραδιόφωνο Μεσόγειος στο Κόκκινο

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος στο Κόκκινο» και στους δημοσιογράφους Παναγιώτη Καρανίκα και Γιάννη Βλαχάκη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα του αεροδρομίου Νάξου και για μια ακόμη φορά προ(σ)κάλεσε τον κ. Λιανό σε δημόσια συζήτηση για το εν λόγω θέμα. 
Επιπλέον, ανέπτυξε το όραμα και τους στόχους της παράταξης του «Μαζί Αλλάζουμε», κάνοντας λόγο για ισόρροπη ανάπτυξη με προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για τα αναγκαία έργα υποδομής που χρειάζονται τα νησιά του δήμου.

Ειδική μνεία έγινε για το κάστρο της Νάξου αλλά και την ανάδειξη της ορεινής Νάξου.

Αναφορικά με τον τουρισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην αδήριτη ανάγκη για το σχεδιασμό και την εφαρμογή ειδικού σχεδίου τουριστικής πολιτικής προκειμένου να δημιουργηθεί ένα “δίχτυ προστασίας από οποιαδήποτε μελλοντική κρίση”, σε αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού».

Επιπροσθέτως, απέδωσε σε αδυναμία της απερχόμενης δημοτικής αρχής τη μη επίλυση των χρόνιων ζητημάτων των νησιών μας. Ενδεικτικά αναφέρθηκε η προφανής αδυναμία υλοποίησης των στόχων του προϋπολογισμού που οι ίδιοι συνέταξαν, έχοντας αξιοποιήσει μόνο το 6% του προϋπολογισμένου ποσού για μελέτες.

Για το καυτό θέμα του σχεδίου πόλεως ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε πως σε συνεργασία με το Σύλλογο Μηχανικών, ο ίδιος και η παράταξη του ως νέα δημοτική αρχή, θα προχωρήσουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος. «Ακόμα και αν υπάρξουν ακραίες φωνές εμείς θα προχωρήσουμε» τόνισε.

Τέλος, σχετικά με την προεκλογική περίοδο, ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε πως η λασπολογία χαρακτηρίζει αυτόν που την εκστομίζει και κάλεσε τις παρατάξεις να καταθέσουν τα προγράμματα τους και τις θέσεις τους και πάνω σε αυτά να διεξαχθεί η προεκλογική αντιπαράθεση.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *