Η πρακτική της …προεκλογικής «μπετονιέρας»

 

Η πρακτική της «μπετονιέρας» φαίνεται πως είναι συνυφασμένη με την προεκλογική τακτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Μη έχοντας άλλο τρόπο να πείσει την κοινή γνώμη, καταφεύγει σε πρακτικές του μαύρου παρελθόντος. Προσπαθεί να εξαγοράσει για ακόμα μια φορά ψήφους και συνειδήσεις με μια καταδικασμένη πρακτική από τις μέρες της δεκαετίας του ‘60.

Η ανύπαρκτη και σε αποδόμηση δημοτική παράταξη των κ.κ. Λιανού και Μαργαρίτη, που οδεύει σε δημοτικές εκλογές χωρίς ακόμα προϋπολογισμό, μοιράζει δημοτικό χρήμα, δηλαδή χρήματα που έχουν πληρώσει όλοι οι δημότες και τους ανήκουν, για να εξαγοράσει και αυτή την προεκλογική περίοδο ψήφους μήπως και περισωθεί εκλογικά.

Στην απόγνωση τους δεν διστάζουν να βάζουν σε δικαστικό κίνδυνο ακόμα και δημοτικούς υπαλλήλους ή επιχειρήσεις, αρκεί να επιτελέσουν το στόχο τους.

Να ξέρουν καλά ότι αυτό το παιχνίδι τους, σε βάρος των δημοτών δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει. Θα είμαστε αποτρεπτικά παρόντες σε κάθε σπατάλη δημοτικού χρήματος με στόχο την εξαγορά συνειδήσεων και ψήφων.

Καλούμε:
– Τις αρμόδιες δημόσιες αρχές (δικαστικές, αστυνομικές κ.λπ.) σε εγρήγορση.
– Τους δημοτικούς υπαλλήλους και επιχειρήσεις που εκβιάζονται σε αυτό το παράνομο αλισβερίσι, να μην γίνονται εργαλεία στην υπηρεσία άνομων πρακτικών.
– Την κοινή γνώμη να αντιδράσει σε αυτή την ξεδιάντροπη τακτική εξαγοράς συνειδήσεων και υφαρπαγής της ψήφου του πολίτη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες έχουν ανάγκη αναπτυξιακών έργων που αφορούν όλους τους πολίτες και όχι μόνο ότι εξυπηρετεί τις εκλογικές ανάγκες του κ. Λιανού, ο οποίος από τη μια παριστάνει τον πολιτικό με νέες αντιλήψεις και από την άλλη χρησιμοποιεί όλες τις παρωχημένες και καταδικαστέες πρακτικές του μαύρου παρελθόντος.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *